Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Παραμονή 28ης ή Κατακαημένο Ζώο τι σου μελλε να πάθεις!

Ολα ξεκίνησαν χτες το απόγευμα (27/10) γύρω στις 7.30! Εγω λιώμα στον καναπέ μετά από μια κουραστική πρόβα (λέμε τώραααα) . Η μάνα γυρίζει και λέει στον πατέρα..
-Δεν θα κάνουμε τίποτα απόψε?? Θα πάμε στο Δημητράκη που μας έχει καλέσει? (ξαδερφάκι ετών 3!) Ο πατέρας γνέφει αρνητικά και η μάνα συνεχίζει..
- Γιατί δεν πάμε ένα σινεμά?? ε παιδί μου? γιατί δεν έρχεσαι και εσυ?? έχεις κανονίσει τίποτα?
Σκeφτόμενος το σαββατόβραδο, τον πανικό που θα γίνεται έξω (και στο σινεμά!) ήμουν αρνητικός στο να βγω.. αλλά είπα ..δεν πάω μωρε μια βόλτα.. στο κάτω κάτω ήθελα να πάω σινεμα να δω El greco (και όλους τους γνωστους που κανανε κομπαρσιλικι.. Nectarie we love u!). Οπότε το φαμιλι γκρουπ αποφάσισε να πάει να δει ελ γκρεκο! Για να μην πολυλογώ μπαίνει η μάνα και κάνει μπανιο, μπαίνει και ο πατέρας (ο γιος έμεινε απλυτος!) και ξεκινησαμε να πάμε στην Αίγλη που είναι και κοντά και που λογικά (λέμε τώρα) θα βρίσκαμε εισιτήρια!
Μπαίνουμε λοιπόν στο αμάξι και μας έρχεται μια ΜΠΟΧΑ! και αρχίσαμε..
-Ξεχασες καμια τσαντα με τιποτα φαγωσιμο απο το σουπερ μαρκετ πίσω και τωρα βρωμάει??
-Παιδί μου έφαγες τίποτα εδω μέσα?? (τι να φάω ΕΛΕΟΣ)
-Για δείτε αν έχετε πατήσει τίποτα....
και... ΤΙΠΟΤΑ!! φτανουμε στην Αιγλη παρκαρουμε και πάμε να πάρουμε εισιτήρια! ΚΑΛΟ Ε? Ο ΠΑΝΙΚΟΣ! εισιτηριο?? ουτε για δειγμα! Αντε παλι πίσω στο αμάξι...Μπαίνουμε μέσα και ξανα η ωραια γνωστή ΜΠΟΧΑ! βρε τι ειναι? βρε τι είναι?? και να εχουμε μείνει με την απορία! εγω (μη χεσω- ο εξυπνος) λεω αφου το εχει σε μιση ωρα στα odeon δεν παμε και απο εκει να δουμε αν έχει εισιτήρια? αφου είναι και κοντά! πάμε λοιπόν!!!!!

Ουφ με το που φτανουνε αντικρίζω την ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ!!! λεω στην μανα και στον πατερα να πανε να παρκαρουν και εγω να παω στην ουρά! Περιμένω λοιπόν περιμένω ... μετά από κανα 20 λεπτο φτανω στο ταμείο! και μου λεει η κοπελίτσαααα -Εχει μόνο 1η σειρά!!! ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ!! Σορρυ αλλα δεν εχω φερει μαζί τα γυαλιά για κοντά!!!! έρχεται και η μάνα και τους το λέω και εντέλει βγάζουμε για σήμερα στις 9.30!
Παμε λοιπόν πίσω στο πάρκιγκ και μπαίνουμε στο αμάξι!! ΝΑ ΤΗ πάλι η βρώμα!! βρε τι να είναι τι να είναι???τι να είναι?
-Αφού είμαστε έξω γιατί δεν πάμε να πιούμε κάτι αφού βγήκαμε που βγήκαμε και αφου δεν πρόκειται να πάμε στον Δημητράκη ( ξαδερφάκι που αναφέρω και στην αρχή..)???
Αντε να πάμε. Ανηφορίζουμε λοιπόν προσ την Πεντέλη (3+1) για μια μπυρίτσα η ότι ναναι τελος πάντων! Εντωμεταξύ η ΜΠΟΧΑ... Μ Π Ο Χ Α!!!! παρκάρουμε λοιπόν στην πλατεία της Π Πεντέλης και όπως απομακρυνόμαστε κατι μου μυρίζει στο καπό! και λέω (τι το θελααα)
-Ωχ! κατι μυρίζει εδω! λες να πατήσαμε τίποτα?? (και μου ερχεται η εικόνα..) Λες να μπήκε καμια γάτα και να ανοίξουμε και να την βρουμε ΨΟΦΙΑ??? .........(μπορεις να φανταστείς την συνέχεια?).... ανοίγει λοιπόν το καπό ο φαδερ και τι βλεπουμε??? μια ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΨΟΦΙΑ! μια λέξη ταιριάζει στο συναισθημα! Σ Ο Κ !! Πάμε λοιπόν στο 3+1 (εγω πήρα ενα ice tea λεμόνι... άσχετο? ) και αρχίζουμε την συζήτηση πως θα την βγάλουμε! και πως μπηκε εκει μέσα? και πως έγινε? και πότε? και πως ψόφισε? και ότι βάζει ο νούς σας!
Μετά από μια ώρα λοιπόν ξαναγυρνάμε στην μπόχα και πάμε στο σπίτι!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ψ.Γ. (ψόφια γάτα) ΑΡΧΙΖΕΙ! Παίρνουμε σακκούλες , γάντια, και ότι είχαμε χρήσιμο.. και πάμε στο αμάξι... ανοίγουμε το καπό σκεπάζουμε την γάτα.. και αρχίζουμε το τράβηγμα! ελα μου ντε ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΚΟΥΦΑΛΑ (με το συμπαθειο..) είχε φουσκωσει και μπορει να ήταν ίσαμε και 10 κιλά!! ΦΡΙΚΗ! εν τέλει μετά από πολύ τράβηγμα απο ολο το φαμιλι γκρουπ βγήκε.. μες την μποχα μες τα αιματα.. και την πεταξαμε στα σκουπίδια.. τι να κάναμε?? (γαμώ την ζωοφιλία μου ΓΑΜΩ!)
Οπως μπορείτε να φανταστείτε κατόπιν λουστήκαμε στο ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και σε ότι απολυμαντικό υπήρχε μες το σπίτι!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ψ.Γ. έφτασε στο τέλος... αναρωτιεμαι .. φαντάσου να μας έβλεπε κανεις 12.30 το βράδυ με τα γαντια του χειρουργείου και τις σακούλες και το οινοπνευμα στο δρόμο... τι θα φανταζόνταν??? ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙΙ!!!

Οφου ΟΦου Παναζία μου.... τι μέρα και αυτή! τώρα ευτυχώς είμαι κουλ και ήρεμος να γιορτάσω την εθνική μας εορτή!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

αντε και καλα στέφανα!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΝΑΙ! ειμαι πίσω επιτέλους! πίσω στην ζωή.. πίσω στην μαλακισμένη την καθημερινότητα.. πίσω μου σ'έχω.. πίσω σε ΟΛΑ (σχεδόν...) ασε πολλά να σου γράψω πολλά να σου πώ! δεν ξέρω από που να αρχίσω και από που να τελειώσω! Είπα λοιπόν να κάνω την αρχή με αυτό το post.. και αναμένεται έρχεται συγκλονιστική περιγραφή της χθεσινής βραδιάς!!!!!! μπουυυυυυυυυυυυ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

4η μέρα...


Οφου όφου Παναζία μου! Ιντά παθα ωρέ κοπέλια.. 4η!! ΤΕΤΑΡΤΗ μέρα στον καναπέ... ασε ο πόνος ακόμα τρέλλος και τώρα ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ! μεγάλη επιτυχία! Ασε έχω βαρέθει ούτε τι να γράψω στο blog δεν ξέρω .. τόσο ασθενής... άντε σας αφήνω δεν πρέπει να χάσω τα πρωινάδικα του Σαββάτουυυυυ.... Παναζία μουυυυ!

Πάλι καλά πο υπάρχουν τα τόσα και τόσα ΤΕΛΕΙΑ blog σας φίλοι μου και μπορώ και διαβάζω και περνάει η ώρα..!

μπαι

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ


Θα πάρω μια ψαρόβαρκα το μωρό μου θα πάρω μια ψαρόβαρκα.. χέζε ψιλά κι αγνάντευε εν ολίγοις.. άσε διανύω την 4 η μέρα στον καναπέ και με τον πόνο να μην σταματάει και να με σουβλίζουν και οι αμυγδαλές (οι πρωην) και να με πονάνε και τα αυτιά μου... ΦΡΙΚΗ. ιιιιιιιιι ζυγίστηκα σήμερα 74.1 απο 78 πανε 4 κιλα! όφου όφου Παναζία μου! ΘΕΛΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΘΕΛΩ ΤΖΑΤΖΙΚΙ!ΘΕΛΩ ΣΑΛΑΤΙΣTΑ! ΘΕΛΩ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΘΕΛΩ ΨΩΜΑΚΙ!!! ααααα! Απο την δευτέρα το βράδυ εχω πιει 3 ποτηρια γαλα και έχω φάει 2 κρέμες γιώτης και σήμερα έφαγα και γιαούρτι! ΓΙΟΥΠΙ! Ασε που ο εγκέφαλος έχει φάει ΤΟ τηλεσκουπίδι απο τον Γρηγόρη και την Ελένη και το κους κους μέχρι το ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΞΩ απ τα δόντια! ασε φρίκη.. ευτύχως έχω επιζήσει! και ελπίζω όταν γίνω καλά (ελπίζω στα επομενα 2 ΛΕΠΤΑ!!!) να μην μου μείνει κανα κουσούρι... όφου όφου.. σας αφήνα να πονέσω.. αλλα αφού το λέει και ο λαός...
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ...

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

το πιασες?

Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Α Ι Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ του MΑΡΙΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑ

Αγαπημένοι μου συνάδερφοι! τι κάνετε?? σας πεθύμησα... σνιφ. όπως ξέρετε εγώ είμαι λιώμα στον καναπέ.. χωρίς τις αμυγδαλές μου πια αλλα με άπειρο πόνο.. εσείς πώς πάει?? κάνετε πρόβες ή τωρα που λείπω εγω το έχετε ρίξει στο σορολόπ?? ε??? αντε ρε χαζά! μου έχετε λείψει! ελπίζω να σκίσουμε απο αρχές Νοέμβρη που θα παίζουμε.. Να τους πάρουμε λος σόβρακος! lol αντε σας χαιρέτω... και τα λέμε σύντομα... (τέλεια η φωτο αυτή?? lol Θα κανω Post άλλες...)
ΤΣΙΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

ο σωστός ο επαγγελματίας..




















Να μαι λοιπόν εδώ φίλε, συναγωνιστή και σύντεκνε για να σε βγάλω από τα αδιέξοδα σου. Να λοιπόν οι καλύτερες απαντήσεις στην περίπτωση που πέσει η ερώτηση...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?? Ο Ε Ο ??

εσείς απαντάτε...


Φούρναρης
: ψίχουλα
Μανάβης: κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: μαρασμός
Υφασματέμπορος: πανί με πανί
Ψαράς: ούτε λέπι
Φαρμακοποιός: με το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος: δεν βλέπω φως
Υδραυλικός: μούφα η δουλειά
Έμπορος χαλιών: Χάλια
Κομμωτής: τρίχες
Ψιλικατζής: ψιλοπράγματα
Νεκροθάφτης: ψόφια πράγματα
Ο απέναντι νεκροθάφτης: μεγάλη νέκρα
Βοθρατζής: σκατά
Τσατσά: πουτσες
Πόρνη: αραχνιάσαμε
Πρωθυπουργός: Παραλάβαμε χάος

άντε και καλά στέφανα..

ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ...ΤΖΟΥΣ!!!!!


Πονάω.. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η να λυπηθώ. Μολις μπήκα απο το νοσοκομείο και μπορώ να πω αγαπητοί μου bloggers ότι ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία.Ολα ξεκίνησαν την Δευτέρα το πουρνό.. Με είδε ο γιατρός και αφου πέρασα ολες τις εξετάσεις (μα όλες όμως.. το μπεν χουρ ενα πράμα..) κατέληξα στο δωμάτιο 32 (τρικλινο οεο) αλλα ευτυχώς ήμουν μόνος μου μέσα. Μεχρι το βράδυ λοιπόν δεν είχα να κανω κάτι και αφού η εγχείρηση ήταν προγραμματισμένη για Τρίτη πρωί, την εκανα για 5 ωρίτσες και πηγα σπίτι.. (σωστός?). Ξαναμπήκα λοιπόν κατα τις 8 όπου έπεσα στο κρεββάτι με τις τέλειες τρέντι πυτζάμες μου. Είδα τηλεόραση.. διάβασα εφημερίδες.. περιοδικό και τα ισπανικά μουυυ.
Ξημέρωσε λοιπόν και μια φωνή από το υπερπέραν που έλεγε το όνομα μου έδινε το σινιάλο για να γδυθώ και αν ετοιμαστώ για την μεταφορά επί του φορείου.... μπορώ να πω πως το συναίσθημα αυτό.. δεν υπάρχει..! ειναι απίστευτο..Να κάθεσαι στο φορείο και να σε μεταφέρουν στο χειρουργείο.. (έκλασα μέντες εν ολίγοις.. μη σου πω και πατάτες!) Με βάλανε μέσα με δέσανε χειροπόδαρα.. (παναζια μου!! ) και μετα αφου μου καναν την ενεση αρχισε το ταβανι να κανει κυκλους.. (η τρελή μαστούρα..).
Οταν ξύπνησα ήμουν ήδη στο κρεββάτι μου (γύρω γύρω φυσικά μπαμπάς μαμά και αδερφή Μαρούσκα) ενιωθα ενα παραξενο πάγμα στον λαιμό και ΘΟΛΟΥΡΑ τρελή! Ξανάπεσα λοιπόν για ύπνο και μετα απο κανα 3 ωρο ανοιξα βλέφαρο και συνειδητοποίησα που ήμουν και τι μου κάνανε. Εκανα λοιπόν την πρώτη απόπειρα να καταπιώ! ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ?? τρελός πόνος! τι να κάνω ο φουκαράς οεο? υπομονή..
Εμεινα λοιπον με τον ορό και με ενα ποτηράκι νερό στο πλάι μου να πίνω όποτε μπορώ.Α! και που και που να λίγο παγωτό! Πέρασε και η Τρίτη..
Τετάρτη πρωί λοιπόν -με πονολαιμο ακόμα..- με ειδε παλι ο γιατρος.. ήπια την αντιβιοσούλα μου και έτοιμη η βαλίτσα για το σπίτι μουυυ. Ναμαι λοιπόν τώρα στον καναπέ.. με τον ίδιο πόνο (ασε τρελο θα έλεγα) και με το laptop αγκαλια να σας γραφω την εμπειρία μου.. Ελπίζω να έκανα καλά που τις έβγαλα. Μέχρι στιγμής ο πόνος με ταλαιπωρεί αλλα ελπίζω μόλις αναρρώσω να το χαρώ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥ!
ΟΥΦ! ΤΑΠΑ!

Τι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας

1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες
αρκετά? Μήπως πρέπει να πιεις μία
μπύρα ακόμη?
2) Καλά, τι γαμάτη κλανιά ήταν αυτή?
Ρίξε άλλη μία!!
3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον
ρούχα μέσα στο σπίτι.
4)Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα
που χάλασε.
5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν
οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και
κανένα γκομενάκι? Τι κάθεσαι εδώ?
6) Το
ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...
οπίσθιά μου, αλλά δεν το
δοκιμάζουμεάλλη μια φορά?
7) Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
8) Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω
γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα
γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς??
9) Αχ,βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω,
ας σου πάρω μία....

10) Αφού αγάπη μου
εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα
να δουλεύεις!
11) Αχ, μωρό μου, αυτό
πρέπει να το δεις... μόλις βγήκε η
νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο
μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν
τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?
12) Όχι, όχι, θα το
πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει
λάδια.
13) Λοιπόν, λέω σήμερα να
νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε
και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω
και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις
τόσο καιρό, νακάνουμε στο σπίτι ένα
τρίο.
14) Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και
πάρε μου άμα θες για δώρο

ένα διαρκείας για τον

γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.
15) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για
να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια
μουπίσω από το κεφάλι!
16) Φυσικά και
δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι
της τουαλέτας κάτω...
17) Πάω να
μαγειρέψω κάτι.. Δε παίζεις λίγο με
το Playstation όσο θα είμαι στη
κουζίνα..?

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης τωνδιαφόρων λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενο ς να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.

Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.

Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.

Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγωντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να γαμάς τον εργαζόμενο!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007


Αν ποτέ αποφάσιζα να ζήσω κάπου αλλού, θα ζούσα μέσα σε μια διαφήμιση.

Δεν έχει νόημα να μετακομίσεις σε άλλη χώρα. Παντού έχει μπελάδες. Αλλά στη διαφημισοχώρα η ζωή δεν παίζεται.

Εχετε προσέξει πώς ξυπνάνε όλοι το πρωί; Μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτιά.
Και πώς να μη χαμογελάνε, αφού όλοι έχουν απαραιτήτως κάνει σεξ την προηγούμενη νύχτα; Είναι πεντακάθαροι, μοσχομυριστοί, καλοχτενισμένοι.
Τεντώνονται στα κατάλευκα σεντόνια τους και δεν μπορούν να περιμένουν να αρχίσει η μέρα τους. Την οποία ξεκινούν τρώγοντας τον αγλέουρα, σε μια τεράστια κουζίνα-ελικοδρόμιο, (η οποία είναι συνέχεια του τεράστιου σπιτιού τους με τον ακόμα πιο τεράστιο κήπο).

Ολο το μαγαζί, σπίτι, κουζίνα, μπάνιο και γκαζόν-αγγλικό άλσος είναι πεντακάθαρα: Δεν υπάρχει σκουπίδι, ούτε άπλυτο πιάτο.
Από παντού τρέχουν φρεσκοστυμμένες πορτοκαλάδες, φρέσκα φρούτα φυτρώνουν στις πιατέλες, σπιτικά φαγητά εκσφενδονίζονται από τους φούρνους. Οι λεκέδες εξαφανίζονται μόνοι τους. Κανείς ποτέ δεν έχει βοήθεια στο σπίτι του. Γιατί άλλωστε;
Η εργαζόμενη μητέρα της διαφήμισης έχει καριέρα, κορμάρα και τις ικανότητες των Φαντάστικ Φορ και των Μεταλλαγμένων Νίντζα ταυτοχρόνως. Κάθε βράδυ,αφού έχει διευθύνει μια πολυεθνική, έχει πλύνει, σκουπίσει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει και μαγειρέψει, και επίσης έχει απασχολήσει
δημιουργικά τα παιδιά, πριν τα πλύνει και τα βάλει στα κρεβατάκια τους.
Μετά χτυπάει ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, φοράει σέξι λιλά εσώρουχα και κάνει τρελές ταρζανιές και ακροβατικά στον σύζυγο που έρχεται από το γραφείο.
Και τις νύχτες, που ξυπνάνε τα χρυσά μου, είναι εκείνος, ο μοντέρνος σύζυγος που σηκώνεται να τα νανουρίσει, να τους δώσει γάλα, και να
αποκοιμηθεί χαριτωμένα μαζί τους, πριν οι πρώτες ηλιαχτίδες ξυπνήσουν και πάλι τη "Μεταλλαγμένη Αγία Οικογένεια", για να ξεκινήσει το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Δεν θέλω διακοπές. Δεν θέλω λούσα. Δεν θέλω καν τα προϊόντα που διαφημίζουν στις διαφημίσεις: Θέλω απλά να ζήσω μέσα τους!
Ζητάω πολλά;

αντε άλλη μία επειδή σας συμπάθησα..


Αρκτούρος .. αν θες να νιώσεις και εσύ λίγο καλύτερα, αν θες να πάρεις μια ανάσα για να συνεχίσεις τους ξέφρενους ρυθμούς της ζωής και βασικά αν θες να υποστηρίξεις το οικολογικό και πολύ σημαντικό έργο του Αρκτούρου μπες www.arcturos.gr .. εθελοντής - υποστηρικτής και πολλοί άλλοι τρόποι υποστήριξης. Αν πας και εκεί ακόμα καλύτερα. Εμπειρίες μοναδικές . στιγμές απίστευτες. με εθελοντές με τους εργαζόμενους του Aρκτούρου αλλά και τις αρκούδες και με τους λύκους.. just try it!!!



τελεια θέα?? εθελοντισμός στο Νυμφαίο. όλα τα λεφτά...

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

όλα ξεκίνησαν ένα πρωί του Απρίλη. φόρεσα το μακρυμάνικο και ξεκίνησα για το μετρό. Παρόλη την συννεφιά ζεσταινόμουν αφόρητα και στο δρόμο έμεινα με το tshirt. όταν μπήκα στο μέτρο ο κόσμος ήταν παρα πολύς . έφτασα στο κέντρο. στο μοναστηράκι χάθηκα μες τον κόσμο και χάζεψα τα αρχαία που χρόνια τώρα τα προσπερνάω.το ραντεβού ήταν στις 12. στην πλατεία στο μοναστηράκι έξω από τα κλασσικά-και απαίσια- mac donald's. στις 12 ακριβως ήμουν απ έξω. την κοίταξα και είδα ξανά τα πράσινα μάτια της έτοιμα να με ρουφήξουν. προς στιγμή τρόμαξα αλλα προχώρησα σε ένα απλό χαιρετισμό και σε ένα χαμόγελο ενω πρότεινα να προχωρήσουμε προς το καφέ. φορούσες τα ίδια παπούτσια. με αυτά πρώτη φορά σε ταξίδεψα στους ρυθμούς σου. .. (ερχεται συνεχεια..)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

και οι αμυγδαλές δεν λένε να ξεπρηστούν.. και περνάνε οι μέρες και οι ώρες και η αναπνοή όλο και δυσκολεύει. στην πρόβα δύσκολα βγαίνει η ομιλία. ώρες ώρες το βάροςκαι οι αμυγδαλές δεν λένε να ξεπρηστούν.. και περνάνε οι μέρες και οι ώρες και η αναπνοή όλο και δυσκολεύει. στην πρόβα δύσκολα βγαίνει η ομιλία. ώρες ώρες το βάρος είναι ανυπόφορο. κάποιες φορές σαν να με πνίγει ο ίδιος ο κόσμος.. ή μήπως είναι μόνο οι αμυγδαλές μου?? (lol) δεν ξέρω γιαυτό και εγω για καλό και για κακό θα τις βγάλω!! ουφ!! σαν να με πνίγει ο ίδιος ο κόσμος.. ή μήπως είναι μόνο οι αμυγδαλές μου?? (lol) δεν ξέρω γιαυτό και εγω για καλό και για κακό θα τις βγάλω!! ουφ!!

πρώτη φορά


πρώτη φορά... δεν ξέρω αν πρέπει ή τι πρέπει να γράψω.. απλά ας γράψω.. καλως σας βρήκα λοιπόν.. αντε και καλά ταξίδια!!
Υιοθετήστε μία αρκούδα