Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

το καλύτερο ποδαρικό!!!

μη μου πει κανεις ξανα καλη χρονιά... θα τον σκίσω σαν σαρδέλα. ΝΑΙ! ΝΑΙ ΝΑΙ! το καλυτερο ποδαρικο! στη 1.20 στο ρεύμα προς Πειραιά στην εθνική οδό ΑθηνώνΛαμίας... ΤΡΑΚΑΡΑ! ναι! ναι! καλα ακους φίλε αναγνώστη! ακόμα τρέμω (η ώρα 4.31 ...)! ενω πήγαινα χαλαρά στην μεσαία Λωρίδα με συνεπιβάτη τον φίλο μου τον θοδωρή για να πάμε στο σπίτι της Λουίζας.. ξάφνου φρενάρει ο μπροστινός και του δίνω μιά καλή από πίσω (μαλακή ήταν..) αλλά έρχεται και ο πίσω και μου δίνει μια τρελή (και αδέσποτη) και χώνεται κάτω από τον προφυλακτήρα μου! έγινε πίτα ο άνθρωπος. ο κοτσαδόρος μου τον γάμησε κανονικότατα! και μένουμε εν τω μέσω της εθνικής κολλημένοι (πως είναι σκύλοι μετά από το γαμήσι??έτσι ακριβώς!) και να μας κορνάρουν να μας βρίζουν!!! ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ! και να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε! και να περιμένουμε την τροχαία- η όποια ήρθε εν τελει μετά από μία ώρα! τεσ πα.. αφου ψιλοβριστήκαμε (εδικά με τον πισινό μας!!!) αποχαιρετιστήκαμε και ανταλλάξαμε ολα τα απαραίτητα! ασε που εβρισα εναν καημένο οδήγο που απλά σταμάτησε να μας ρωτήσει κάτι και δεν ειχε προσέξει οτι ειχαμε τρακάρει!!αλλα τον διαολόστειλα με ευχές μια καλή χρονιά! ( πολυ τρέντι!) Α! το τελειο? ο πίσως που έπαθε την περισσότερη ζημιά λέγεται Βασιλης! ΘΕΙΚΟ? τι καλύτερο δώρο στην γιορτή σου?? ουφ δεν μπορώ να γράψω άλλα! σε χαιρέτω! ελπίζω αυτό το τρακάρισμα να ήταν το τσούγκριμα όλων των κακών του 2008! κάτι σαν σπάσιμο της δυσιδαιμονίας!!! ΤΕΛΕΙΟ??? αντε και καλά τσιμπούκια!

3 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Kαλή Χρονιά με Χαρά!!!

mina είπε...

αν καταλαβα καλα την μεγαλυτερη ζημια την επαθες απο τον πισω...δες λοιπον το μηνυμα για το νεο ετος....να προσεχεις τα νωτα σου!!!!!!σημασια εχει οτι εισαι καλα.για τις λαμαρινες μην σκας!!

despina είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΙΝΙΛΑ!Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ..ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!!!ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΣ!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Υιοθετήστε μία αρκούδα