Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Παραμονή 28ης ή Κατακαημένο Ζώο τι σου μελλε να πάθεις!

Ολα ξεκίνησαν χτες το απόγευμα (27/10) γύρω στις 7.30! Εγω λιώμα στον καναπέ μετά από μια κουραστική πρόβα (λέμε τώραααα) . Η μάνα γυρίζει και λέει στον πατέρα..
-Δεν θα κάνουμε τίποτα απόψε?? Θα πάμε στο Δημητράκη που μας έχει καλέσει? (ξαδερφάκι ετών 3!) Ο πατέρας γνέφει αρνητικά και η μάνα συνεχίζει..
- Γιατί δεν πάμε ένα σινεμά?? ε παιδί μου? γιατί δεν έρχεσαι και εσυ?? έχεις κανονίσει τίποτα?
Σκeφτόμενος το σαββατόβραδο, τον πανικό που θα γίνεται έξω (και στο σινεμά!) ήμουν αρνητικός στο να βγω.. αλλά είπα ..δεν πάω μωρε μια βόλτα.. στο κάτω κάτω ήθελα να πάω σινεμα να δω El greco (και όλους τους γνωστους που κανανε κομπαρσιλικι.. Nectarie we love u!). Οπότε το φαμιλι γκρουπ αποφάσισε να πάει να δει ελ γκρεκο! Για να μην πολυλογώ μπαίνει η μάνα και κάνει μπανιο, μπαίνει και ο πατέρας (ο γιος έμεινε απλυτος!) και ξεκινησαμε να πάμε στην Αίγλη που είναι και κοντά και που λογικά (λέμε τώρα) θα βρίσκαμε εισιτήρια!
Μπαίνουμε λοιπόν στο αμάξι και μας έρχεται μια ΜΠΟΧΑ! και αρχίσαμε..
-Ξεχασες καμια τσαντα με τιποτα φαγωσιμο απο το σουπερ μαρκετ πίσω και τωρα βρωμάει??
-Παιδί μου έφαγες τίποτα εδω μέσα?? (τι να φάω ΕΛΕΟΣ)
-Για δείτε αν έχετε πατήσει τίποτα....
και... ΤΙΠΟΤΑ!! φτανουμε στην Αιγλη παρκαρουμε και πάμε να πάρουμε εισιτήρια! ΚΑΛΟ Ε? Ο ΠΑΝΙΚΟΣ! εισιτηριο?? ουτε για δειγμα! Αντε παλι πίσω στο αμάξι...Μπαίνουμε μέσα και ξανα η ωραια γνωστή ΜΠΟΧΑ! βρε τι ειναι? βρε τι είναι?? και να εχουμε μείνει με την απορία! εγω (μη χεσω- ο εξυπνος) λεω αφου το εχει σε μιση ωρα στα odeon δεν παμε και απο εκει να δουμε αν έχει εισιτήρια? αφου είναι και κοντά! πάμε λοιπόν!!!!!

Ουφ με το που φτανουνε αντικρίζω την ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ!!! λεω στην μανα και στον πατερα να πανε να παρκαρουν και εγω να παω στην ουρά! Περιμένω λοιπόν περιμένω ... μετά από κανα 20 λεπτο φτανω στο ταμείο! και μου λεει η κοπελίτσαααα -Εχει μόνο 1η σειρά!!! ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ!! Σορρυ αλλα δεν εχω φερει μαζί τα γυαλιά για κοντά!!!! έρχεται και η μάνα και τους το λέω και εντέλει βγάζουμε για σήμερα στις 9.30!
Παμε λοιπόν πίσω στο πάρκιγκ και μπαίνουμε στο αμάξι!! ΝΑ ΤΗ πάλι η βρώμα!! βρε τι να είναι τι να είναι???τι να είναι?
-Αφού είμαστε έξω γιατί δεν πάμε να πιούμε κάτι αφού βγήκαμε που βγήκαμε και αφου δεν πρόκειται να πάμε στον Δημητράκη ( ξαδερφάκι που αναφέρω και στην αρχή..)???
Αντε να πάμε. Ανηφορίζουμε λοιπόν προσ την Πεντέλη (3+1) για μια μπυρίτσα η ότι ναναι τελος πάντων! Εντωμεταξύ η ΜΠΟΧΑ... Μ Π Ο Χ Α!!!! παρκάρουμε λοιπόν στην πλατεία της Π Πεντέλης και όπως απομακρυνόμαστε κατι μου μυρίζει στο καπό! και λέω (τι το θελααα)
-Ωχ! κατι μυρίζει εδω! λες να πατήσαμε τίποτα?? (και μου ερχεται η εικόνα..) Λες να μπήκε καμια γάτα και να ανοίξουμε και να την βρουμε ΨΟΦΙΑ??? .........(μπορεις να φανταστείς την συνέχεια?).... ανοίγει λοιπόν το καπό ο φαδερ και τι βλεπουμε??? μια ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΨΟΦΙΑ! μια λέξη ταιριάζει στο συναισθημα! Σ Ο Κ !! Πάμε λοιπόν στο 3+1 (εγω πήρα ενα ice tea λεμόνι... άσχετο? ) και αρχίζουμε την συζήτηση πως θα την βγάλουμε! και πως μπηκε εκει μέσα? και πως έγινε? και πότε? και πως ψόφισε? και ότι βάζει ο νούς σας!
Μετά από μια ώρα λοιπόν ξαναγυρνάμε στην μπόχα και πάμε στο σπίτι!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ψ.Γ. (ψόφια γάτα) ΑΡΧΙΖΕΙ! Παίρνουμε σακκούλες , γάντια, και ότι είχαμε χρήσιμο.. και πάμε στο αμάξι... ανοίγουμε το καπό σκεπάζουμε την γάτα.. και αρχίζουμε το τράβηγμα! ελα μου ντε ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΚΟΥΦΑΛΑ (με το συμπαθειο..) είχε φουσκωσει και μπορει να ήταν ίσαμε και 10 κιλά!! ΦΡΙΚΗ! εν τέλει μετά από πολύ τράβηγμα απο ολο το φαμιλι γκρουπ βγήκε.. μες την μποχα μες τα αιματα.. και την πεταξαμε στα σκουπίδια.. τι να κάναμε?? (γαμώ την ζωοφιλία μου ΓΑΜΩ!)
Οπως μπορείτε να φανταστείτε κατόπιν λουστήκαμε στο ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και σε ότι απολυμαντικό υπήρχε μες το σπίτι!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ψ.Γ. έφτασε στο τέλος... αναρωτιεμαι .. φαντάσου να μας έβλεπε κανεις 12.30 το βράδυ με τα γαντια του χειρουργείου και τις σακούλες και το οινοπνευμα στο δρόμο... τι θα φανταζόνταν??? ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙΙ!!!

Οφου ΟΦου Παναζία μου.... τι μέρα και αυτή! τώρα ευτυχώς είμαι κουλ και ήρεμος να γιορτάσω την εθνική μας εορτή!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

αντε και καλα στέφανα!!

4 σχόλια:

gsfak είπε...

τι τραβάτε και εσείς μεσα στην νύχτα (για τα εισιτήρια λεω :P )
ελπίζω η εικονιζόμενη γάτα να μην είναι και η ηρωίδα της ιστορίας

ευχαριστώ και για το reference δεξιά

Provato είπε...

γμτ γιατί να μην είμαι σε μία γωνία με μία κάμερα. θα χεζόμασταν στο τάληρο με το εισιτήριο που θα έκοβε το ταινιάκι "η νεκρή γάτα στο καπό του μπαμπατσούτσουρου".

γμτ γμτ.

nina είπε...

ελα ρε βλαμενο...με εκανεσ και γελασα παλι..ωστε περασεσ καλα ε????καλα την ταινια τελικα την ειδατε???ηταν καλη γιατι θα παμε σινεμα και δεν ξερουμε τι να δουμε..!!!ησουν περιγραφικοτατοσ παντωσ..ειδικα εκει που την βγαζατε..χεχε,?!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Που χάθηκες πάλι;;;;;
Ελπίζω να μην είναι το γατάκι της φωτογραφίας...

Υιοθετήστε μία αρκούδα