Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

είναι η δευτέρα ή το κεφάλι μου??

αναρωτιέμαι ξανά αν φταίει η δευτέρα ή το κεφάλι μου το βλαμμένο που έχω πάλι σκέψεις. λες απο την σκέψη να καεί καμιά φλάτζα.. ασε και μετά που να βρω ανταλλακτικό αφού ο θεός με έκανε μοναδικό (δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλα φίλε αναγνώστη είμαι πολύ μετριόφρων..) όφου όφου.. οι σκέψεις λοιπόν με ξυπνάνε , με θλίβουν, με ταράζουν , με κάνουν να θυμάμαι να στενοχωριέμαι , να κατουριέμαι (λέμε τώρα..), να παίρνω τα βουνά, να ξεχνάω να κατέβω στο Σύνταγμα , να θέλω να πάω στην θάλασσα, να να να να να να να ΝΑ! πάρτα μαλάκα που το έχεις κάψει από την σκέψη... ώρες ώρες σκέφτομαι τι τυχερός είμαι (ως καρκίνος) που η σκέψη με διέπει συνέχεια και δεν κανω πράγματα χωρίς σκέψη και άλλες φορές σκέφτομαι ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα σκέφτεσαι τόσο..(πάλι είπα σκέφτομαι....Α!) όφου όφου.. βέβαια αν πάλι δεν σκεφτόμουν όλα αυτά και γενικά όλα όλα δεν θα ήμουν εδώ ούτε θα είχα κάνει όλα όσα έχω κάνει... βέβαια θα είχα κάνει άλλα ή και .. τίποτα... όφου όφου.. μου μυρίζει καπνός..! λες να κάηκε η φλάτζα.. όφου όφου τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες του κλασσικού του μοντέρνου ΚΑΙ του παραδοσιακού!! αν σε κούρασα σόρρυ αλλά ήθελα να τα γράψω.. αντε σε αφήνω σύντεκνε! πρεπει να ... ΣΚΕΦΤΩ!!!!

5 σχόλια:

Marvin είπε...

cool βρε, αγχωθηκα...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

όφου, όφου πονοκεφάλιασα!!!!

Vouvli Vou είπε...

ξαφνικά αισθάνομαι τόσο τυχερή...που δεν σκέφτομαι!!! ποτέ τη δευτέρα...

mina είπε...

σκεφτομαι,αρα υπαρχω...!!!εισαι σε φαση αναζητησης ή κανω λαθος?(λογικο για την ηλικια σου)ειναι υγιεστατο ολο αυτο το συμπλεγμα σκεψεων και δυσευρετο στην εποχη μας!!!!αναρωτιεμαι ομως ...γιατι το παθαινεις καθε δευτερα?????

despina είπε...

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ!!ΑΝΤΕΕΕΕΕ!!

Υιοθετήστε μία αρκούδα